Skip to content

Dan odprtih vrat na sončnem griču 2022

Kdaj: 24. september 2022 od 10:00 do 18:00

Kje: Sončni grič, Topolovec 29, Gračišče

Že dolgo je tega, kar smo se videli stari znanci, pa tudi novih radovednežev bomo veseli! Če vam je Sončni grič na Hrvojih v Slovenski Istri izginil z notranjega zemljevida, ali pa vas zamika, da ga zakoličite tja, vas vabimo, da ga (spet) obiščete ob dnevu odprtih vrat.

24. septembra med 10. in 18. uro vas vabimo na dan odprtih vrat na Sončnem griču na Hrvojih v Slovenski Istri! Videli boste lahko naše dobre prakse (ne le dobre, tudi kakšno slabšo — in kaj smo se iz nje naučili ). Dva skupinska ogleda prostora bosta ob 14.00 in ob 16.00. Ob domačem prigrizku in kozarcu soka ali vina bomo sproščeno poklepetali o tem in tistem. Prosimo potrdite svojo udeležbo tako, da izpolnite prijavnico spodaj.

Dobrodošli!

BI SE RADI UDELEŽILI DNE ODPRTIH VRAT?

PRIJAVITE SE PREKO SPODNJEGA OBRAZCA

Dogodek je del Evropskega dneva trajnostnih skupnosti | Dan odprtih vrat na Sončnem griču / Open doors at Sunny Hill

Na Evropski dan trajnostnih skupnosti praznujemo dosežke lokalnih skupnosti v smeri bolj zdrave in trajnostne Evrope. Letos je evropsko leto mladih, zato je posebna pozornost posvečena njim.

Evropski dan trajnostnih skupnosti bo 17. septembra 2022. Na dogodek so vabljene skupine, organizacije in skupnosti, ki počnejo nekaj za izboljšanje svojega lokalnega okolja in sveta. Praznovanju so se v prejšnjih letih pridružile skupine vseh vrst: zadruge, vrtičkarji, kavarnice, verske skupnosti, permakulturne pobude, ekovasi, festivali, šole, univerze, tranzicijska mesta … Letos dajejo poseben poudarek mladim. Vabljeni!